Hva betyr close DM på uenighet?

Lukking til Uenighet DM fjerner den bare fra dine synlige chat-historier. Den andre brukeren kan fortsatt lese disse samtalene. Også, hvis de andre brukerne melder deg etter deg Lukk chatten, vil historikken bli synlig igjen.

.

Videre, hva betyr det å lukke DM på uenighet?

Som det står, hvis du er på Uenighet uansett hvor lang tid du uunngåelig skal til Lukk til DM . Og på grunn av hvordan livet påvirker mennesker, det DM kan tilhøre noen som ikke bruker uenighet lenger, og hvis de ikke er på vennelisten din eller på en server med deg, er du ute av lykke.



Vet også, kan du slette DM-er på uenighet? Slette direkte meldinger i Uenighet Høyreklikk på brukeren med hvem du 'veexchanged Direktemeldinger og velg Melding. I DirectMessage-ruten på venstre side av skjermen, svever du over samtalen og klikker på X som vises.



På samme måte spør folk hva DM betyr i uenighet?

(PM / DM D. Direkte meldinger er en-til-en-samtaler med vennene dine.



Hvordan åpner jeg en lukket DM på nytt?

Gå inn i listen over blokkerte brukere, klikk på ham og det vil åpen de dm du har med den brukeren. Derfra vil du kunne slette meldingene dine.

Beslektede spørsmålssvar

Sletter du en DM å slette den for den andre personen?

Du kan kun slett Twitter DM-er (DirectMessages) fra din egen postkasse. Teksten sier “When you slett en direktemelding eller samtale (sendt eller mottatt), den blir slettet bare fra kontoen din. Andre i samtalen vil fremdeles kunne se direktemeldinger eller samtaler du har slettet .

Lagrer uenighet chatlogger?

Uenighet Historie Tracker er et nettleserskript som lar deg lokalt lagre chatloggen i serverne dine, gruppene og private samtaler . Når skriptet er aktivt, lastes det inn historie av den valgte tekstkanalen opp til den første meldingen, og la deg laste den ned for visning offline i nettleseren din.

Hvordan sletter jeg diskordmeldinger permanent?

Metode 2 Slette meldinger i en kanal
  1. Åpne Discord. Det er det lilla eller blå ikonet med en hvit gamepadillustrasjon.
  2. Trykk på ☰. Det er øverst til venstre på skjermen.
  3. Velg en server.
  4. Velg kanalen.
  5. Trykk på?.
  6. Trykk på Søk.
  7. Skriv inn ditt eget brukernavn og trykk på forstørrelsesglasset.
  8. Trykk på meldingen du vil slette.
Forklareren

Hvordan sletter jeg andres melding om uenighet?

Fremgangsmåte
  1. Klikk på vennikonet. Det er det blå ikonet øverst til venstre på skjermen med tre hvite menneskelige omriss.
  2. Velg en samtale. Den åpnes nå i hovedpanelet til Discord.
  3. Hold musen over meldingen du vil slette.
  4. Klikk?
  5. Klikk på Slett.
  6. Klikk på Slett for å bekrefte.
Forklareren

Hva åpner DM-er?

DM-er stå for direktemeldinger. På Twitter har du en fane som lar deg sende private meldinger til andre brukere som følger deg (eller de du ikke følger deg som har DM-innstillingene åpen til alle). De fleste refererer til det som en DM for kort. Forklareren

Hvordan ser jeg gamle meldinger om uenighet?

Klikk på utstyrsikonet nederst til venstre på skjermen for å få tilgang til Innstillinger. Klikk på “Utseende” og deretter se for “Avansert” -delen. Slå bryteren ved siden av “Developer Mode” til på. Finne de beskjed du vil rapportere, høyreklikker du på brukernavnet og velger “Kopier ID”. Pundit

Hva skjer hvis jeg sletter twitter DM?

Når du sletter til Direkte melding eller forlatt samtale (sendt eller mottatt), blir den bare slettet fra kontoen din. Andre i samtalen vil fremdeles kunne se Direktemeldinger eller samtaler som du ikke har slettet. Pundit

Hvordan sender du en privat melding på uenighet?

[HowTo] Privat melding til noen på diskord
  1. Klikk på personens brukernavn i sidefeltet. En større popup vises ved siden av høyre sidefelt.
  2. I den lille linjen under deres rolle, kan du skrive inn hvilken som helst melding som skal sendes til det spesifikke medlemmet. Du kan nå få tilgang til nylige samtaler på venstre sidefelt. Mer informasjon nedenfor.
Pundit

Hva betyr DM seksuelt?

De siste årene har DM 'lysbilde' har blitt den ny online meldingen. Å “gli inn i DM-ene” er språket for å sende noen en direkte melding på Instagram eller twitter, ofte med romantiske intensjoner i tankene. En dag sendte han meg beskjed. Pundit

Hva er en statsminister?

P.M. eller p.m (også skrevet P.M. eller p.m. ) er en forkortelse for latin post meridiem, som betyr 'etter middag' i 12-timersklokken. Pundit

Hva er forskjellen mellom DM og PM?

P.M. står for Private Message. I stedet for å si DM Meg, kan du også si P.M. Meg. Begge har samme betydning. P.M. betyr også Post Meridiem, som brukes til telltid. Lærer

Hva betyr BM?

TarmbevegelseTilhenger

Hva skjer hvis du sletter uenighetskontoen din?

Deaktivering kontoen din midler du kan gjenopprette det når som helst etter at du har gjort dette. Hvis du endring din sinn, du kan reaktiver kontoen din ! Når du deaktivere en konto du vil ikke lenger motta @varsler fra Uenighet . Tilhenger

Hva gjør mee6 bot?

MEE6 er en dristig Discord bot ser toexplore nye bakken hver dag! Bedre funksjoner, bedre ytelse og bedre sang ... det betyr noe, ok? Musikk, opptak, nivåer, moderering, automatisering og varsler fra favorittnettstedene dine. Tilhenger

Hvordan sletter du chat på uenighet på telefonen din?

Fremgangsmåte
  1. Åpne Discord. Ikonet ser ut som en hvit smilende gamepad på lys bakgrunn.
  2. Trykk på ☰. Det er øverst til venstre på skjermen.
  3. Trykk på serveren du vil slette. Servere er oppført langs venstre side av skjermen.
  4. Trykk på?.
  5. Trykk på Serverinnstillinger.
  6. Trykk på Oversikt.
  7. Trykk på?.
  8. Trykk på Slett server.
Nybegynner

Kan de fremdeles se meldingene dine når du blokkerer noen?

Vi vil, når du blokkerer folk på Messenger, de vil ikke kunne se ting du sendte dem de Facebook brukerstøtte, når du blokkerer noen , de Jeg kan ikke lenger kontakte du (eks: send du meldinger , anrop du ) på Messenger eller på Facebook-chat. Nybegynner

Hva skjer med DM-er når du blokkerer noen?

Blokkerer en person skjuler dine personlige chatthreads fra hverandre i DM-er . Betydning, tråden forsvinner, og du vil ikke kunne se meldingene (før du oppheve blokkeringen av dem). Nybegynner

Hvordan blokkerer du noen som er uenige?

Fremgangsmåte
  1. Åpne Discord. Appen har et blått og hvitt ikon som ser ut som en smilende krabbe.
  2. Velg en server. Du kan hoppe over dette trinnet hvis du allerede er koblet til serveren som er vert for kanalen.
  3. Velg en chat-kanal.
  4. Klikk på navnet på personen du vil blokkere.
  5. Klikk på Blokker.
  6. Klikk på Blokkér for å bekrefte.